avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cost reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cost reparatii

Locuiesc intr-o vila cu demi-sol, parter, etaj 1.Eu sunt propietarul apartamentului 1 unde si locuiesc. Prin baia mea trece conducta de scurgere a apei uzate de la etajul 1 care conducta s-a fisurat in baia mea,deasupra imbinarii cu scurgerea de la apartamentului meu, deci partea care tine de scurgerea de la etajul 1. Reparatia s-a facut in baia mea (spart perete si faianta, inlocuire teava etc.).
Intrebare: Cum se suporta costul reparatiei conductei ? Se suporta:
- de catre proprietarii parter si etaj 1, in proportie de 50% fiecare
- de catre mine, proprietarul parterului
- de toti proprieterii proportional cu cota lor de propietate
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:55, 2 Iulie 2015
Toti proprietarii, cheltuiala repartizata pe cota-parte indiviza, defectiunea fiind pe proprietatea comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? amk1243 amk1243 Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)
Spatii comune ciugolialacramioara ciugolialacramioara Locuiesc intr-un bloc la etajul 4 , baia de servici are coloana separata de alimentare/scurgere pe care o folosesc doar eu si vecinul de la parter celelalte ... (vezi toată discuția)