avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
In cazul in care se respinge plangerea cheltuielile sunt suportate de acea persoana care a formulat-o.
Buna ziua stimate d-le Lasconi, De acord cu dvs.,dar procurorul a cerut respingerea cereri pe motivul ca acel contract nu este unul legal incheiat (licit). Dar precizez faptul ca a fost intocmit la un Birou de Copiat Acte, acela nu este unul valabil in aceasta situatie, aceste birouri se constituie ilicite, atunci orisicine poate pacali pe orisicine, vanzandu-i un bun dupa care sa il fure noaptea ??? Exista dovezi certe ca eram proprietar deja. Va rog sa vedeti Art.1166 "
CONTRACTUL" si Art.1204
"CONSIMTAMANTUL PARTILOR" iar pe dealta parte eu am platit radierea autoturismului, aveam si o asigurare incheiata pe numele meu, tota aceasta neplacere a fost acel certificat fiscal datorii la stat, acesta a fost motivul care eu nu am putut inmatricula masina la timp. Masina se afla in posesia mea deja. Dar cum reiese din plangerea mea, daca va uitati un pic am avut si motive intemeiate pentru care nu am inregistrat pe numele meu. Dar impozitul pe acei doi ani ii plateam nu era o problema. Dar ce pot face mai departe, sa continui cu procesul, ca am un bun pierdut dar si niste plati de facut catre judecatorie. De aceea va cer ajutorul ca aveti mai multi ani activi in sistemul Juridic, si poate ma puteti indruma.
Va multumesc.