avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o dilema - pagubit pus la plata cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o dilema - pagubit pus la plata cheltuielilor judiciare

Am chemat in judecata un suspect, incepand de la Politie si pana la Camera Preliminara am primit doar Ordonanta de NUP si in continuare s-a pastrat continuarea acesteia, desi am fost pagubit de un autoturism cunoscand autorul care a sustras bunul.

Am primit urmatoarele : Ora estimata: 08:30
Complet: P6 penal-cam preliminara si jud.in prima instanta
Tip solutie: respinge plângerea

Solutia pe scurt: În baza art.341 alin. 6 lit. a) Cod procedură penală, respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul ............., dom. în Oradea,..........., împotriva ordonanţei de clasare din 05.10.2016, emisă în dosar nr. 4724/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea şi menţinută de procurorul ierarhic superior prin ordonanţa din 28.01.2017, dată în dosar nr. 11/II.2/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, soluţii pe care le menţine în totalitate.

În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă petentul ............... să plătească statului suma de 50 lei cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu din 21.04.2017.

Document: 777/2017 21.04.2017

Adica tot eu sa platesc ca pagubit ?? :(:(:(:(:(:( Ce pot face in aceasta situatie ???

Va multumesc anticipat, daca e nevoie pot posta si cererea de chemare in judecata pe care am inaintat-o Judecatoriei. :((:((:((
A fost furata masina dvs.? Sau in ce conditii a fost sustras autoturismul?
Da, a fost furat dintr-un service !
Iata si speta care am depus-o la Judecatorie.O puteti citi sunt imaginile dupa speta. :-/:-/:-/

[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]
[IMG][ link extern ] ]

Va Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2017
Attila János Szűcs , Alte profesii
In cazul in care se respinge plangerea cheltuielile sunt suportate de acea persoana care a formulat-o.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In cazul in care se respinge plangerea cheltuielile sunt suportate de acea persoana care a formulat-o.

Buna ziua stimate d-le Lasconi, De acord cu dvs.,dar procurorul a cerut respingerea cereri pe motivul ca acel contract nu este unul legal incheiat (licit). Dar precizez faptul ca a fost intocmit la un Birou de Copiat Acte, acela nu este unul valabil in aceasta situatie, aceste birouri se constituie ilicite, atunci orisicine poate pacali pe orisicine, vanzandu-i un bun dupa care sa il fure noaptea ??? Exista dovezi certe ca eram proprietar deja. Va rog sa vedeti Art.1166 "CONTRACTUL" si Art.1204 "CONSIMTAMANTUL PARTILOR" iar pe dealta parte eu am platit radierea autoturismului, aveam si o asigurare incheiata pe numele meu, tota aceasta neplacere a fost acel certificat fiscal datorii la stat, acesta a fost motivul care eu nu am putut inmatricula masina la timp. Masina se afla in posesia mea deja. Dar cum reiese din plangerea mea, daca va uitati un pic am avut si motive intemeiate pentru care nu am inregistrat pe numele meu. Dar impozitul pe acei doi ani ii plateam nu era o problema. Dar ce pot face mai departe, sa continui cu procesul, ca am un bun pierdut dar si niste plati de facut catre judecatorie. De aceea va cer ajutorul ca aveti mai multi ani activi in sistemul Juridic, si poate ma puteti indruma.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu care este motivul.... Attila János Szűcs Attila János Szűcs Buna seara, buna dimineta tuturor. Doresc sa aflu de la persoane mai experimentate care este motivul respingerii cereri de chemare in judecata ???? Nu am un ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)