avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o dilema - pagubit pus la plata cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o dilema - pagubit pus la plata cheltuielilor judiciare

Am chemat in judecata un suspect, incepand de la Politie si pana la Camera Preliminara am primit doar Ordonanta de NUP si in continuare s-a pastrat continuarea acesteia, desi am fost pagubit de un autoturism cunoscand autorul care a sustras bunul.

Am primit urmatoarele : Ora estimata: 08:30
Complet: P6 penal-cam preliminara si jud.in prima instanta
Tip solutie: respinge plângerea

Solutia pe scurt: În baza art.341 alin. 6 lit. a) Cod procedură penală, respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul ............., dom. în Oradea,..........., împotriva ordonanţei de clasare din 05.10.2016, emisă în dosar nr. 4724/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea şi menţinută de procurorul ierarhic superior prin ordonanţa din 28.01.2017, dată în dosar nr. 11/II.2/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, soluţii pe care le menţine în totalitate.

În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă petentul ............... să plătească statului suma de 50 lei cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu din 21.04.2017.

Document: 777/2017 21.04.2017

Adica tot eu sa platesc ca pagubit ?? :(:(:(:(:(:( Ce pot face in aceasta situatie ???

Va multumesc anticipat, daca e nevoie pot posta si cererea de chemare in judecata pe care am inaintat-o Judecatoriei. :((:((:((
Incheierea judecatorului este definitiva, in penal s-a cam terminat.
patrascu razvan a scris:

Incheierea judecatorului este definitiva, in penal s-a cam terminat.

Buna d-le Razvan.

Pot cumva sa revin cu o noua plangere, care sa fie similara dar sa aduc alte argumentari??? Pai nu mi se pare logic ca fara sa se uite cineva la acte, sa respinga o cerere de chemare in judecata, inseamna ca oricine poate comite astfel de infractiuni si nu este nimenea tras la raspundere ! Eventual sa ma adresez superiolor si sa aduc acuzatiile completului de judecata ca a fost partinitor si sa fie sanctionat, ca doar asa pot sa obtin o revizuire,ori sa ma indrept la CEDO alta varianta nu am, Judecatoarea a acceptat doar o singura sintagma la cererea Procurorului ca aceasta fiind respingerea cereri de chemare in judecata " NU ESTE LEGAL INCHEIAT Contractul de V/C ". Contractul a fost incheiat la biroul de copiat acte unde toata lumea incheie un act de gen, cat si actul care arata ca am platit RADIEREA, Asigurarea obligatorie, semnatura olograf a respectivului vanzator, de toate acestea nu sunt valabile sa inteleg, ori ca doar port acest nume de maghiar sunt neindreptatit.

[eliminare Bold inutil]
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu care este motivul.... Attila János Szűcs Attila János Szűcs Buna seara, buna dimineta tuturor. Doresc sa aflu de la persoane mai experimentate care este motivul respingerii cereri de chemare in judecata ???? Nu am un ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)