avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuzare URGENT!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuzare URGENT!

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am avut un dosar pe rol care a avut ca obiect pensie de intretinere minori in care am avut calitatea de parat. Dupa apel instanta prin decizia eliberata a stabilit modalitatea de plata a obligatiei de intretinere in natuta (decizie data la jumatatea anului 2016). Sentinta care a ramas definitiva prin decizia susmentionata, nu avea un continut clar, drept pentru care reclamanta apeleaza la un executor judecatoresc, care pune in executare sentinta, netinand cont de prevederile deciziei si care "culmea" printr-o decizie finala a tribunalului obtine executarea (decizie data la finele anului 2016). Prima decizie este data de un complet "X" in care o judecatoarea are calitatea de presedinte, iar in ceea de-a doua decizie (executarea) data tot de acel complet "X" judecatoarea de la prima decizie nu mai are calitatea de prededinte si de judecator. Este corect? Mai pot face acum ceva pentru a contesta sau ce cai legale mai pot avea de a merge mai departe, pe rolul instantei fiind deschise procese care au legatura cu cele doua decizii susmentionate. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale cristina/BZ cristina/BZ sentinta civila:admite contestatia precizata ,formulata de contestatoarea x domiciliata in y,contradictoriu cu parata z(ziar local) cu sediul in y si in ... (vezi toată discuția)
Motivare incheiere sedinta aidu aidu Pot sa solicit motivarea unor incheieri din cadrul sedintelor? Sunt nemultumit in legatura cu incheierea potrivit careia instanta a respins cererea mea ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine sentinta definitiva si irevocabila de divort? bog bog Am divortat, au trecut cele 30 de zile de la comunicare dar avocatul este e negasit...ce anume trebuie sa facem ca sa obtinem in fine stampila cu ... (vezi toată discuția)