avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putere contract de mana legalizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putere contract de mana legalizat

Buna seara, in urma cu ceva timp am achizitionat o barca cu motor de la un cetatean italian facand un contract de mana cu copiile de buletin ale amandurora. Acel act de vanzare a fost mai departe tradus din italiana in romana si apoi legalizat. As dori sa stiu care este caracterul acelui act in momentul de fata si daca poate pune orice organ la indoiala veridicitatea titlului meu de proprietar?
Cel mai recent răspuns: g30rg3 , utilizator 21:27, 26 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de mana geoavocatnet63 geoavocatnet63 Buna ziua.Am o barca pe care am vindut-o unei persoane.Aceasta persoana mi-a spus ca nu vrea act de vanzare-cumparare legalizat,doar un act de mana intre ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Procura auto italia gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna seara. Eu locuiesc in Italia (am buletin de IT si pasaport romanesc) si doresc sa vin in tara cu autoturismul mamei mele, inmatriculat IT. Acest ... (vezi toată discuția)