avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa iau copilul cu mine, cum fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa iau copilul cu mine, cum fac?

buna ziua sunt o romanca din italia care stau cu un roman avem 7ani de cand stam amandoi pana acum nu neam casatorit,dar avem un copil impreuna as vrea sa stiu ce drepturi eu ca mama am sa imi iau copilul...el spune ca numi pot lua copilu..pentru ca in certificat e recunoscut ca tata..va rog mult am nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:49, 27 Aprilie 2017
Depinde unde vreti sa plecati.
Depinde si de legea italiana si de cetatenia copilului.
Tot aici in italia la mama mea...dar nu vrea sa mil deie
Iar copilul sa nascut aici in italia..
În cazul asta, copilul având cetățenia italiana în mod sigur se aplica legile italiene. Tb sa contactați un avocat din Italia și sa-i spuneți ca doriți custodia minorului exclusiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Cetațenia romana minor 14 ani Claudiu Iordache Claudiu Iordache Care sunt pasii de urmat pentru obtinerea cetateniei romane si pentru eliberarea carti de identitate pentru un minor de 14 ani nascut in italia, cu mama ... (vezi toată discuția)
Ajutor adrianagrama adrianagrama buna seara as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul plecarii cu un minor din italia tinand cont de faptul ca mama este romanca si tatal italian si el nu vrea ... (vezi toată discuția)