avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor

buna seara as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul plecarii cu un minor din italia tinand cont de faptul ca mama este romanca si tatal italian si el nu vrea ca acel copil sa aiba si cetatenie romana si sa paraseasca tara cum se procedeaza se poate intenta un proces aici in ro se poate face ceva pt ca mama si copilul sa ajunga in ro?
Cel mai recent răspuns: adrianagrama , utilizator 20:40, 9 Noiembrie 2010
trebuie sa promovoze o actiune judecatoreasca catre instantele italiene.
Unde e nascut?
este nascut in italia dar nu a ajuns la nici o ambasada si nici un consulat ca sa il declare ca la nascut o romanca el nu este de acor ca sa ii faca si acte de ro iar ea nu mai suporta chinul de acolo si ar vrea sa plece de langa el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua adrianagrama adrianagrama buna ziua,as dori sa stiu cum se procedeaza cu un minor nascut de o mama romanca in italia si de un tata italin in conditiile in care ea ar dori sa plece acasa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa iau copilul cu mine, cum fac? Daffdx Daffdx buna ziua sunt o romanca din italia care stau cu un roman avem 7ani de cand stam amandoi pana acum nu neam casatorit,dar avem un copil impreuna as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Călătorie minor român cu carte de identitate italiană Antonia.n Nety Antonia.n Nety Buna seara! Am o fetiță de doi ani,nascuta în Italia! Aș dori să plec in Romania cu ea cat mai repede,adica în două săptămâni și am înțeles că am ... (vezi toată discuția)