avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua

buna ziua,as dori sa stiu cum se procedeaza cu un minor nascut de o mama romanca in italia si de un tata italin in conditiile in care ea ar dori sa plece acasa cu minorul,iar tatal nu este de acord ca sa ii faca si acte de ro mentionez ca nu are decat un certificat italian in care este recunoscut de tata,si nu vrea ca ea si copilul sa paraseasca tara,as dori sa stiu cum se procedeaza si cumo putem aduce acasa cu copilul,fiind nacut de ea si isi doreste sa scape de chinul in care traieste
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 8 Noiembrie 2010
nu poate pleca fara acordul tatalui. va trebui sa ceara incredintarea copilului in instanta, in italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor adrianagrama adrianagrama buna seara as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul plecarii cu un minor din italia tinand cont de faptul ca mama este romanca si tatal italian si el nu vrea ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Copil român cu cetățenie italiană valig1 valig1 Se da urmatoarea situatie copil de 3 ani, mama copilului este romanca, tatal italian, necasatoriti, au impreuna un copil recunoscut de tata, cu cetatenie ... (vezi toată discuția)