avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot castiga recursul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot castiga recursul?

detin un cabinet medical intr-o cladire a primariei de 8 ani.acum un an peimarul a inchiriat 2 spatii in aceeasi cladire unei firme de pompe funebre.astfel autorizatia sanitara imi poate fi suspendata oricand.am facut numeroase cereri primarului de relocare a cabinetului in centrul medical al comunei dar raspunsul lor a fost ca trebuia sa particip la o licitatie de care eu nu am stiut.am dat injudecata primaria si am castigat pe fond motivatia instantei fiind ca nu se justifica lucitatia pentru ca aveam deja un contract de inchiriere pe spatiul actual.ei au facut recurs.mai pot castiga recursul?
Cel mai recent răspuns: dibuicli , utilizator 20:03, 28 Aprilie 2017
De principiu orice cale de atac se poate castiga dar nu este obligatoriu.
Daca hotararea este legala si temeinica se va res0inge calea de atac.
multumesc
pai si aceasta motivare a instantei ar fi legala si temeinica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu din dispensar uman kokon kokon Buna ziua! Am o intrebare: care este procedura legala in cazul in care o persoana fizica doreste sa inchirieze o incapere din incinta dispensarului uman ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cabinete medicale ContSters67025 ContSters67025 In comuna noastra functioneaza un cabinet medical inchiriat pe perioada nedeterminata unui medic de familie, medic care are cei mai multi asigurati medical ... (vezi toată discuția)
Impozitare cladire cabinet medical in mediul rural ionnedelcu ionnedelcu Functionez cu un cabinet medical sub forma juridica de SRL intr-o comuna dintr-un judet din Oltenia,unde am inchiriat in oct.2014 aprox.1/2 din cladirea ... (vezi toată discuția)