avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... CSSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

CSSM

Daca suntem 2 lucratori desemnati si avem organizat SIPP, prin urmare conducatorul SIPP va fi secretarul CSSM. Intrebarea este daca noi, ca si lucratori desemnati putem participa doar in calitate de invitati, fara drept de vot?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:49, 27 Aprilie 2017
Puteti participa ca invitati la lucrarile CSSM, fara drept de vot, daca sunt de acord ambele tabere din comitet: patronat, respecti sindicat/ reprezentantii salariatilor.
De regula, convocarea membrilor CSSM se face in scris. Pe acelasi convocator, pot fi nominalizati invitatii: lucratori desemnati cu activitati de prevenire si protectie, inspectorul de obiectiv din cadrul ITM, sefi din cadrul firmei (in functie de materialele care se discuta), etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cssm ContSters81656 ContSters81656 Componenta CSSM Conform art.58-Hg 1425/2006: (1) Comitetul de securitate şi sănătate în muncă este constituit din următorii membri: a) ... (vezi toată discuția)
Sipp in cssm mvasilescu mvasilescu Va rog sa-mi spuneti daca intr-o unitate cu un singur CSSM conducatorul serviciului intern de prevenire si protectie poate fi inclus printre reprezentantii ... (vezi toată discuția)
Constituire cssm Ambra Denisa Ambra Denisa Buna ziua, Este corect daca intr-o societate cu 110 angajati componenta CSSM este formata din urmatorii membri (3 reprezentanti angajator si 3 reprezentanti ... (vezi toată discuția)