avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posibilitate actiune in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posibilitate actiune in instanta

Buna ziua,
Mai multe persoane au deschis o actiune in instanta pentru recuperarea unor drepturi. Cu toate ca sunt in aceiasi situatie, din motive obiective nu m-am alaturat lor la momentul respectiv.
Acum cand procesul a inceput, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez sa particip si eu la proces.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.stefan , utilizator 12:32, 27 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba despre drepturi salariale de care am fost prejudiciati toti lucratorii institutiei insa am omis sa va spun ca in prima instanta colegii au castigat iar acum urmeaza recursul.
Pot face cerere de interventie la acest recurs daca nu am participat la prima instanta?
Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare actiune sau deschidere la alta instanta EugeniaG EugeniaG Buna ziua, Am o actiune in curs la o instanta A pentru un drept de munca. 1.In situatia in care imi va fi respinsa ce pot face in continuare: -solicit ... (vezi toată discuția)
Interventie principala in proces. intervenientul cere acelasi lucru ca si reclamantul. LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Va rog sa ma ajutati in privinta urmatorului aspect: A este angajat bugetar si introduce o cerere de chemare in judecata impotriva institutiei ... (vezi toată discuția)
Este posibil asa ceva? niculinapopa niculinapopa Buna ziua, Astazi s-a pronuntat solutia cu privire la recuperarea drepturilor banesti ,a 3 colegi Eu am castigat un prim proces irevocabil pe aceiasi speta ... (vezi toată discuția)