avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa din Romania executata in Anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa din Romania executata in Anglia

Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca se poate sa execut pedeapsa data de statul roman in Anglia in conditiile in care eu sunt mama singura iar copilul meu este la scoala in Anglia . Pot cere un fel de azil politic pe motiv ca as dori sa incep o. Viata noua in Anglia si ca deja statul. Roman m a despartit de copilul meu intr o pedeapsa anterioara ce trebuia facuta la domiciliu ei dandu mi cu executare?? Ce sanse as avea ?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:39, 2 Octombrie 2018
Azil politic se acorda pentru persecutii pentru opiniile politice, pe criterii rasiale, etnice, religioase sau de orientare sexuala. Nu se acorda pentru a scapa de pedepse pentru furt, inselaciune, talharie, frauda bancara, etc.
Doar daca ati fi avut cetatenie britanica ati fi avut sanse la executarea pedepsei in UK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de azil politic cum se face si unde se trimite? MadaTMG MadaTMG Buna ziua.am si eu o intrebare ,din curiozitatea mea.Bineinteles daca nu va deranjeaza ca va intreb.Daca doresti sa ceri azil politi pe baza ... (vezi toată discuția)
Egiptean cerere azil politic - formalitati, drepturi, cetatenie romana wolfususro wolfususro Sunt un student la doctorat din Egipt. Dupa cum stiti acolo este un mic razboi. Doresc sa stiu urmatoarele intrebari: 1 Ce sanse am daca aplic pentru ... (vezi toată discuția)
Reținerea documenteleor in canada !! ajutor !! GRoxana GRoxana Buna ziua , Am intrat ca refugiat in Canada împreuna cu soția și fiica mea in data de 17 .01.2019 , actele (pașaportul , buletinul ) ne au fost oprite de ... (vezi toată discuția)