avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Remuneratia custodelui
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Remuneratia custodelui

Buna ziua.
Am o speta noua, care ma depaseste. Art 420 din cod de p. civila ii da dreptul custodelui la o remuneratie pentru ca are bunurile in custodie. Suma se stabileste impreuna cu lichidatorul judiciar. Custodele semneaza un contract de custodie in care se stabileste aceasta suma. Custodele trebuie sa isi declare acest venit la administratia financiara sau fiind semnat cu o societate in faliment reprezentata de lichidatorul judiciar provizoriu trebuie retinere la sursa.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Custode al bunurilor rezultate din executarea silita CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN Buna ziua, As avea o rugaminte la Dvs. intrucat am incercat mai multe pareri din partea unor executori sau avocati si parerile sunt impartite. Speta: in ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea administratorului judiciar provizoriu Lipi Lipi Cine poate hotari inlocuirea administratorului judiciar provizoriu? Creditorii care detin impreuna mai mult de 50% din totalul masei credale? Eu asa inteleg ... (vezi toată discuția)
Venitul in urma unui contract de prestari servicii Dumea Anca Dumea Anca O Fundatie organizeaza un concurs de cunostinte pentru elevi, participarea facandu-se in schimbul unui pret (lei), pe care parintii sunt de acord sa il ... (vezi toată discuția)