avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme de paternitate

Buna ziua.Am fost casatorit cu acte intre decembrie 2014 si ianuarie 2017.A rezultat un copil din aceasta casatorie.Casatoria a fost facuta tocmai pt acest copil.Insa dupa nastere am descoperitca nu seamana deloc si nu are nici cativa markeri sanguini specifici mie.Suspectez pe fosta sotie de infidelitate si as vrea sa fac un test adn de paternitate INSA M-AM CONSULTAT CU MAI MULTI INCLUSIV UN JUDECATOR CARE MI-AU SPUS CA JURISPRUDENTA DIN ROMANIA TINDE SA IGNORE REZULTATUL NEGATIV AL PATERNITATII IN INTERESUL COPILULUI.SI CA...DE MULTE ORI INSASI IML-UL DA REZULTATE FALS POZITIVE TOCMAI DE ACEASTA.stiu ca nu se accepta in instanta teste non iml .momentan am divortat si platesc pensie alimentara...ce sa fac sa demonstrez ca nu e al meu?sau macar sa verific si apoi sa dau curs actiunii?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:01, 27 Aprilie 2017
Aveti dreptul de a contesta in justitie in termnenul legal.
Daca nu este copilul dvs. nu veti ramane tata in acte dar dupa judecata.
Este absurd ceea ce vi s-a spus!! Cum sa fie în interesul copilului un test ADN negativ?? Astea sunt aberații. Daxa aveți îndoieli în ceea ce privește paternitatea , puteți sa va rezolvați aceasta problema în instanta. Instanta pune accent pe testul ADN de la Iml!! Este o proba concludenta în astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn....neconcludent !!! mihaela2000 mihaela2000 Sunt in proces de paternitate si saptamana trecuta au venit rezultatele testului ADN care ,din 16 markeri 8 sunt negativi iar 8 sunt pozitivi... Cum este ... (vezi toată discuția)
Renegarea copilului pinkypapushica pinkypapushica Buna ziua.Sunt interesata in ceea ce priveste legile in domeniul renegarii unui copil de catre tatal acetui,in conditiile in care necasatorita fiind,am un ... (vezi toată discuția)
Paternitate gregh gregh Sint un barbat divortat de mai multi ani si care am dubii privind paternitatea copilului meu (l-am recunoscut dupa nastere) inca de cind s-a nascut. Copilul a ... (vezi toată discuția)