avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport incarcatura pe masina !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport incarcatura pe masina !

Buna ziua !

Am un microbus Van de marfa cu care as vrea sa transport in afara tarii o incarcatura de marfa pe care sa o amplasez pe microbus ! Este posibil ca lungimea marfii ( doua tevi ) sa fie mai mare decat lungimea totala a microbusului cu circa 1 metru ! Este posibil sa transport marfa fara sa am probleme cu autoritatile ?
Multunesc !
Cel mai recent răspuns: 2015Florin , utilizator 21:35, 22 Septembrie 2017
Veti si este posibil sa aveti probleme din cauza ca:
- tevile nu sunt fixate intr-un dispozitiv omologat,
- lumgimile celor doua tevi depasesc lungimea microbuzului latimea culoarului de trecere se va mari la curbe, iar capatul uneia dintre tevi sa patrunda pe banda alaturata celei pe care circulati. Acest fapt reprezinta un pericol pentru siguranta circulatiei rutiere.

Nu am inteles unde si cum doriti sa fixati tevile pe microbuz.

ing. Ioan Ciobanu
Multumesc frumos pentru raspuns !
Intentionam sa fixam profilele metalice pe un suport metalic de structura masinii .
In final, am ales varianta de a face livrarea structurii metalice cu un camion cu prelata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident în sens giratoriu: am fost lovit de șoferul unui tir în paralel cu care mă oprisem. cine este vinovat, și ce riscuri pot apărea? florindumitrasc florindumitrasc Buna ziua, Am avut un accident intr-un sens giratoriu cu un autocamion. Acesta era deja intrat in sensul giratoriu pe banda 2 (spre interiorul sensului), cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident ... AngelicaCeh AngelicaCeh Buna ziua!Vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident in sensul giratoriu ptr ca consider si sustin nevinovatia mea.Eu circulam in aceias sens de mers ... (vezi toată discuția)