avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii

Sunt dator la banca si de 10ani sunt dat in judecata de catre o firma de recuperatori.. Exista posibilitatea de a se sterge datoria?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocatura Amza , Avocat 00:23, 28 Aprilie 2017
Buna ziua. Nu cred ca sunteti data in judecata de 10 ani. Poate va referiti ca primiti scrisori cu notificari de plata. ASTA E ALTCEVA. Daca nu au ajuns la procedura de executare nu trebuie sa faceti nimic. Cand ajungeti in procedura de executare trebuie sa faceti contestatie si sa invocati prescriptia dreptului de a obtine executarea silita a creantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credite bancare andreidd andreidd Buna seara, Am o nelamurire referitoare la termenul de prescriptie al unui credit bancar, Am facut un credit bancar in anul 2006, am platit aproximativ un ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor BStefan61 BStefan61 Buna, am o datorie catre un IFN care era scadent in 2010, vreau sa stiu daca datoria respectiva se prescrie, din moment ce de atunci nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Recuperatori credit banca Florin196767 Florin196767 In Aprilie 2018 se fac 5 ani de cand nu am mai platit datoria pe care o aveam la o banca. In acesti 5 ani au fost 3 firme de recuperatori care mi-au trimis ... (vezi toată discuția)