avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori credit banca

In Aprilie 2018 se fac 5 ani de cand nu am mai platit datoria pe care o aveam la o banca. In acesti 5 ani au fost 3 firme de recuperatori care mi-au trimis scrisori pentru recuperarea datoriei ( prima firma 1 an, a doua 2 ani si a treia face aproape 2 ani). De ce nu am fost inca executat silit?
Cel mai recent răspuns: Evelyn 10 , utilizator 17:24, 3 Martie 2018
Daca in toata aceasta perioada nu a intervenit vreun act din partea dvs de recunoastere a creantei puteti invoca prescriptia intr-o eventuala contestatie la executare
In toata aceasta perioada nu am platit nimic catre banca sau firmele de recuperatori si nici nu am semnat vreun act.

Insurance COLLECT a scris:

Daca in toata aceasta perioada nu a intervenit vreun act din partea dvs de recunoastere a creantei puteti invoca prescriptia intr-o eventuala contestatie la executare

Banca doreste sa-si recupereze suma ce vi-a fost imprumutata, insa pe cale amiabila.
Buna ziua. Poate sa-mi spuna cineva cam cat dureaza un proces . Contestatie la executare silita impotriva KRUKK??? MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banci ancaoanaa ancaoanaa am mai multe credite,dintre care la unele nu am mai platit de mai bine de 3 ani.in continuare ma suna firmele de recuparare la care bancile le-au vandut ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)