avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin outlet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin outlet

Buna ziua, as vrea sa deschid un magazin outlet cu haine de firma noi,cu eticheta!Ma poate ajuta cineva,care sunt primii pași.Multumesc
Cel mai recent răspuns: aurah , utilizator 17:27, 28 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Societatea o am deja,ma interesează daca trebuie sa am certificat se autenticitate pt marfa outlet pe care o voi cumpara,daca am nevoie de alte autorizații!multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin outlet VictorPopescu VictorPopescu Buna dimineata. Vreau sa deschid un magazin outlet. Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarea: pot vinde haine de firma in cadrul magazinului sau este cumva ... (vezi toată discuția)