avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract si pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract si pensionare

Un contract de munca nu a fost incetat in urma pensionarii la limita de varsta , dar a fost intocmit un alt contract pe o perioada determinata, dar aceasta nu este transmis in revisal. Primul contract este activ in revisal iar al doilea contract nu este transmis ,dar la salarizare se tine cont de al doilea contract si de faptul ca este pensionar . Astazi se incheie contractul pe perioada determinata . Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 28 Aprilie 2017
1. C.i.m. pe durata nedeterminata se poate inceta printr-una din situatiile mentionate la art.55 C.mun.

2. C.i.m. pe durata determinata se poate transmite acum in REVISAL, chiar daca inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare - contract nou Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, in data de 26.08.2016 am primit de la Casa de Pensii o adresa in care ne informeaza ca s-a emis decizia de pensionare-limita de varsta pentru un ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)