avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificare la locul de munca

Ce trebuie sa fac eu si firma la care lucrez pentru a ma califica la locul de munca ca asistent veterinar ocupand acum functia de lucrator comercial
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:43, 28 Aprilie 2017
Calificarea la locul de munca se poate realiza numai prin incheierea unui contract de calificare profesionala sau a unui contract de ucenicie.

Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de functie! vaylet vaylet Buna ziua, Am un angajat incadrat ca muncitor necalificat (studii 10 clase si scoala de ucenici tapiteri).Se poate califica la locul de munca si dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Contract de ucenicie anisu anisu va rog sa imi dati cat mai multe detalii privind intocmirea unui contract de ucenicie la locul de munca (clauze , de ce trebuie tinut cont, remuneratie, ... (vezi toată discuția)
Incadrare -ucenic Daliborka Daliborka Buna ziua va rog imi puteti explica ce modificari au intervenit la legea privind ucenicia in cazul in care o societate (domeniu de activitate : Activităţi ... (vezi toată discuția)