avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

La impozit sora mea are amenzi de circulatie si tata are impozitul pe locuinta neplatit , eu ca sa scot un fiscal pentru inmatriculare trebuie sa le platesc lor datoriile ? Eu nu am datorii amenzi sau alte penalitati. Si imi trebuie un fiscal pt inmatriculare la cine vreau sa vand.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:16, 29 Aprilie 2017
Acum se pune viza pe contractul de vanzare-cumparare. Deci, va duceti cu contractul si cereti viza. Nu au cum sa va treaca acolo datoriile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Am datorii de 24890 lei la primărie (impozit auto). pot merge ... geo-fane geo-fane Am datorii de 24890 lei la Primărie (impozit auto). Pot merge la notar să vând locuința de pe numele meu dacă figurez la Primărie cu impozit auto ... (vezi toată discuția)