avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din chirii in CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din chirii in CIC

Intentionez sa inchiriez un imobil. Sunt in concediu crestere copil. Cuantumul chiriei ar irma sa depaseasca 3000lei/an. Am intrebat la agentia de plati bucuresti, mi-au spus ca imi va fi suspendata indemnizatia. Am intrebat la cea nationala, mi-au spus ca e ok.
Care raspuns e corect si cum.as putea obtine un raspuns oficial?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana653 , utilizator 18:27, 28 Aprilie 2017
Sesizati in scris pentru un punct de vedere ANPIS - Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala.
Dvs ce parere aveti?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate desfasurata in concediu crestere copil inamazilu inamazilu Buna ziua Un parinte aflat in concediu crestere copil poate avea calitatea de membru in biroul electoral al unei sectii de votare, fara a-i fi afectata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil retrasa!! ancuta382 ancuta382 buna ziua , ma poate ajuta cineva cu un raspuns? am primit indemnizatie pt copil timp de 2 ani, iar acum ma pun sa dau inapoi 5000 lei pentru ca m-au gasit ca ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana marinela141223 marinela141223 Buna ziua ma confrunt cu o problema in privinta alocatiei europene si anume eu domiciliez cu minorul in RO ,iar tatal lui munceste in Germania ,mentionez ca ... (vezi toată discuția)