Locuiesc cu chirie intr-un ap al carui proprietar a murit in urma cu 10 ani. Platesc chiria fratilor lui. Vine acasa curentul pe numele lui, de la fisc tot pe numele lui (decedatului) si totul e pe numele lui. Ce inseamna asta? Ca nu s-a facut succesiunea? Daca nu s-a facut, eu am vreo sansa sa cumpart apartamentul, sau ce pot face ca sa am acces la el, sa il cumpar.. ceva, sa intru in proprietatea lui. Locuiesc in el de 3 ani. Mltumesc!
Nu prea ar merge asa cum zice Cora intrucat se pare ca are calitatea de detentor precar.;)
Incercati sa consultati un avocat care sa inteleaga toate detaliile cazului dvs. intrucat situatia poate sa fie clara sau neclara la proces.
Doar ca procesul s-ar judeca peste 30 de ani...si nu cred ca veti rezista atata timp.
Eu nu cred ca veti avea sanse decat daca timp de 30 de ani veti locui acolo si nu vor mai exista niciun fel de probe potrivnice dvs.
Peste 30 de ani sa mergeti cu avocat la proces pt ca altfel veti pierde.;)
Moștenire
Maria010998
Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)