avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema vanzare cumparare din cauza cadastrului !!!?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema vanzare cumparare din cauza cadastrului !!!?

Buna ziua, ma aflu intr-o situatie din care va cer sfatul. Doresc sa achizitionez un teren. Propietari au facut taxa de succesiune si ulterior cadastru in anul 2016, dar intre timp primaria de pe raza careia se afla terenul au intocmit cadastru general prin CESAR iar in acest cadastru terenul respectiv apare cu 350m mai mult. Notarul a fost foarte vag in ceea ce ar trebui sa facem acum deoarece diferenta de teren apare ca rezerva la primarie. Intrebarea mea este cum pot proceda eu ca si cumparator sau cei care vand, care este pasul urmator???. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez Crystofor_2008 Crystofor_2008 Buna ziua Am un mare semn de intrebare,un teren cu un propietar decedat fara title de Propietate cu un singur urmas(fiu)fara nici un act de mostenire Acesta ... (vezi toată discuția)
Un sfat bun pik pik doresc sa construiesc impreuna cu un prieten o cabana la munte.Persoana de la care urmeaza sa cumparam terenul ne construiests si cabana.Cei 400 de mp fac ... (vezi toată discuția)