avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditionare incheiere nota de lichidare in caz de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditionare incheiere nota de lichidare in caz de demisie

Buna seara,
job-ul actual este de reprezentant de vanzari. In urma depunerii demisiei, mi-a fost conditionata incheierea notei de lichidare de aducerea confirmarilor de sold stampilate si semnate de la toti clientii. Exista un temei juridic care sa justifice aceasta conditionare, sau este un abuz din partea angajatorului ?
Ce pot face daca mi se refuza incheierea notei de lichidare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 29 Aprilie 2017
Nu exista nici o prevedere legala cu privire la obligativitatea intocmirii notei de lichidare, decat in situatia celor care au avut calitatea de gestionari.

Prin urmare, va puteti lipsi de aceasta nota de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea c.i.m. - adresa angajat ?! vastefan vastefan Buna ziua, Ajutati-ma va rog cu un sfat referitor la urmatoarea situatie: Astazi am avut \'\'placerea\\" sa primesc din partea fostului meu angajator, cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu sefa ContSters348006 ContSters348006 Buna ziua! Am o problema - am fost data in somaj de la locul de munca -motivul invocat- desfiintarea postului. Mentionez ca jobul meu era- ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator refuză să îmi dea nota de lichidare laura05.06 laura05.06 Am lucrat la fostul loc de muncă aproape 3 luni, ultima zi lucrată fiind 4 septembrie. Când mi-am dat demisia, i-am anunțat că voi avea nevoie de 3 ... (vezi toată discuția)