avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie la Serviciul Investigatii Criminale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie la Serviciul Investigatii Criminale

Buna ziua,
Am primit o citatie prin care sunt chemata in calitate de martor in cauza privind:Dosar penal audiere.As vrea sa inteleg despre ce este vorba in conditiile in care nu am cunostinta despre vreun dosar penal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:50, 28 Aprilie 2017
Doar cand mergeti acolo veti afla despre ce este vorba.
Aveti dreptul de a merge insotit de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dosar penal gabimgb gabimgb Buna ziua, Am primit o citatie pentru un dosar penal, dar in care nu scrie in ce calitate sunt chemat la sectie. Agentul de Politie al carui numar de ... (vezi toată discuția)
Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot papibaa papibaa Astazi 15.01.2014 am primit o citatie de la diicot ploiesti cerandu-mi sa ma prezint pe 20.01.2014 in calitate de ...(neprecizat) in cauza privind (un anume ... (vezi toată discuția)