avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire vanduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire vanduta

Buna ziua va rog un sfat In 1991 Bunica mea a decedat ea find a avut doi copii fata cea mare era mama mea care a decedat Inaintea bunici In 1988 In 1993 unchiul meu a optinut un titlu de propietate pe numele bunici de 3.hec In 1996 unchiul meu sa declarat singur la mostenire In 1998 a vandut terenul Eu nu am stiut de aceasta mostenire Pana In 2009 ptr.ca el spunea tot tinpul ca binica nu are pamant Tot In 2009 Lam dat In judecata ptr.nulitate partiala In In 2010 procesu a fost suspendat ptr.ca nu aveam toate actele La Indemana Si de curand am optinut dosarul succesoral cu actele necesare ptr.a deschide din nou actiune Intrebarea mea 1 eu pot sa mai deschid actiune In potriva lui ptr.nulitate partiala sa optin partea din teren care ise cuvinea mamei mele? ptr.ca el nu are bani sa ma despagubeasca si asdori sa optin partea din teren care a fost vanduta Si care sunt sansele de castig Va multumesc cu respect
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 09:38, 3 Mai 2017
Puteti solicita recunoasterea calitatii de mostenitor oricand, cu consecinta anularii certificatului de mostenitor, a titlului de proprietate. In ceea ce priveste vanzarea terenului, daca tertul a fost de buna credinta si si-a inscris dreptul in cartea funciara, e alta poveste. Insa restituirile pot fi solicitate si prin echivalent, nu doar in natura. Chiar daca unchiul nu are bani, bunuri tot are. Obtineti intai hotararea care va confera drepturi si apoi o executati ca sa va plateasca si ii puteti executa silit bunurile (casa, teren etc)
Va multumesc ptr.raspuns cele 27mii care sunt In extravilan nu sut Inscrise In C.F si cele 3mii In Intravila sunt In scrise In C.F care pana In prezent sunt lasate In paragina unchiul meu numai are propietati sau alte bunuri etc. eu as dori da ca se poate sai anulez V.C prin nulitate partiala a terenului si care sunt sansele de admitere ? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
paris50paris, utilizator
Se mai poate un sfat la ultima Intrebare ? Va multumesc
Nu mai pierdeti timpul si angajati-va un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.18/1991 a fondului funciar petreica petreica buna ziua, va rog sa ma ajutati la acesta Intrebare In 1992, bunica mea a decedat In 1994, sa emis un titlu de propietate de 3 hec pe legea nr 18/1991 pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sama sfatuiti bunica mea a decedat in 1992 unchiul meu in 1994 a obtinut un teren de 3 hec pe titlu de propietate apare numele bunici in ... (vezi toată discuția)
Certificat suplimentar de mostenitor petreica petreica Buna ziua va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)