va salut, as avea o intrebare la dvs., dupa bunicii din partea tatalui ma aflu pe un titlu de propietate cu alte 2 persoane , surori ale tatalui, decedate si fara urmasi, cum procedez pentru a iesi din indiviziune,inteleg ca se cheama termenul juridic, astfel incit sa ramin singur mostenitor ?, nu s-a deschis succesiune dupa decesul niuneia neavind cine, de fapt au locuit la tara si ce au avut de lasat au lasat la vecini cu clauza de cele vesnice, pe mine ma intereseaza doar cea ce este trecut in titlu unde sunt si eu parte, sper ca ati inteles situatia mea si cea ce vreau de fapt, va multumesc anticipat si astept sfaturile dvs. calificate pentru a sti cum trebuie sa procedez, cu stima
v-am rugat daca cineva poate sa-mi ofere aici sau pe m.p.citeva detalii despre ce procedura se indeplineste la notar ?, nu de alta dar sa stiu ce acte imi sunt necesare ?, multumesc anticipat
Titlu de propietate
iongiurca
va rog, in legatura cu persoanele trecute pe T.d.P daca doar una este in viata restul decedate v-as intreba cum se procedeaza pt. iesirea din indiviziune ?, ... (vezi toată discuția)