avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pentru iesirea din indiviziune cum se procedeaza ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pentru iesirea din indiviziune cum se procedeaza ?

va salut, as avea o intrebare la dvs., dupa bunicii din partea tatalui ma aflu pe un titlu de propietate cu alte 2 persoane , surori ale tatalui, decedate si fara urmasi, cum procedez pentru a iesi din indiviziune,inteleg ca se cheama termenul juridic, astfel incit sa ramin singur mostenitor ?, nu s-a deschis succesiune dupa decesul niuneia neavind cine, de fapt au locuit la tara si ce au avut de lasat au lasat la vecini cu clauza de cele vesnice, pe mine ma intereseaza doar cea ce este trecut in titlu unde sunt si eu parte, sper ca ati inteles situatia mea si cea ce vreau de fapt, va multumesc anticipat si astept sfaturile dvs. calificate pentru a sti cum trebuie sa procedez, cu stima
Cel mai recent răspuns: iongiurca , utilizator 20:22, 29 Aprilie 2017
Mergeti la notar.
Daca nu exista alti mostenitori veti mosteni tot.
va rog citeva detalii, la notar trebuie sa fac succesiune dupa ambele matusi sau notarul are alt mod de a aborda problema ?
v-am rugat daca cineva poate sa-mi ofere aici sau pe m.p.citeva detalii despre ce procedura se indeplineste la notar ?, nu de alta dar sa stiu ce acte imi sunt necesare ?, multumesc anticipat
Trebuie deschisa succesiunea dupa ambele persoane decedate.

Acte necesare succesiune
[ link extern ]
da, va multumesc !, nu era dificil daca se preciza de la inceput !, multa stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate iongiurca iongiurca va rog, in legatura cu persoanele trecute pe T.d.P daca doar una este in viata restul decedate v-as intreba cum se procedeaza pt. iesirea din indiviziune ?, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturile de proprietate musat1954 musat1954 1] In anul1988 decedat tata,tot in1988 am facut succesiunea dupa tata; mama,eu si sora mea,tot atunci la notar eu si sora am renuntat in favoarea ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara toti mostenitorii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 iar tatal mamei in 1981.in 2007 cele doua surori ale mamei mele au dezbatut mostenirea fara ca eu si fratele meu(mostenitori dupa ... (vezi toată discuția)