Buna ziua ,daca la firma unde am lucrat am 20 zile preaviz pt ca inchide activitatea ,pot sa ma angajez in alta parte pana axpira cm aici ma trecut cu 2h ,va multumesc
Consider ca intrebarile mele nu sunt incomode ci sunt de interes public , de aceea insist sa primesc un raspuns si revin :
1 - Daca o activitate a unui salariat presupune 2 ore x 2 zile / saptamana in total 16 ore / luna , in contract la Durata muncii se poate completa 6 ore / zi x 5 zile = 30 ore care total luna = 120 ore ? sau mai simplu , Durata muncii din contract trebuie sau este obligatoriu sa corespunda cu activitatea pe care o desfasoara acel salariat ?
2 - daca da , este obligatorie prezenta la serviciu pe parcursul duratei din contract ? stiind ca activitatea nu presupune munca de teren ?
3 - Insist cu aceasta intrebare in legatura cu prezenta si salariatul respectiv nu respecta programul probabil cu acordul tacit al angajatorului ( asociatie de proprietari ) si are un accident , cine rasunde in acest caz ? poate fi trasa la raspundere asociatia si eu proprietar sa platesc daune ?
Am inteles ca " este cam greu " sa ai doua c.i.m. - uri in acelasi intreval de timp si cand te gandesti ca este posibil asa ceva , dar cum ? iata intrebarea la care nu gasesc raspuns .
Multumesc
Ore suplimentare
mirceasv
Buna ziua
Lucrez cu norma intreaga (40 ore) la universitate. Cate ore pot desfasura la plata cu ora in contracte de cercetare? Pot renunta la zilele de ... (vezi toată discuția)