Buna ziua! Am primit prin posta o instiintare sa merg sa ridic un dosar de la grefa de pe langa Parchetul judecatoriei. Nu se specifica in ce calitate. Dosarul e din 2016. Nu stiu ce poate fi, singurul lucru la care ma gandesc este un accident pe care l-am avut in august/septembrie anul trecut cand o biciclista a incercat sa traverseze pe bicicleta si am lovit-o. Politia a gasit-o pe ea vinovata si a fost nevoita sa isi plateasca spitalizarea si o amenda. Eu nu am avut nici o problema si am hotarat sa nu ii cer daune pe masina, am reparat-o din banii mei.
Se poate dupa atat timp sa mai fie ceva?
Exista posibilitatea ca acest lucru sa ma afecteze la inscrierea la o scoala militara pentru care m-am pregatit serios un an si am si investit foarte multi bani? In regulament se specifica: sa nu aibe dosar penal sau sa nu fie in curs de urmarire penala...
Mergeti linistit si ridicati dosarul. Va garantez ca daca era vorba ca sunteti suspect/inculpat intr-o cauza, parchetul nu s-ar fi sfiit sa va spuna verde in fata. De fapt , sunt obligati sa va spuna in ce calitate va cheama. Deci, daca nu e citatie in care sa scrie ca sunteti martor, suspect ori inculpat, chiar vor sa va dea niste hartii. Mergeti si luati-le, ca nu se intampla nimic.