avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare

Buna ziua! Am primit prin posta o instiintare sa merg sa ridic un dosar de la grefa de pe langa Parchetul judecatoriei. Nu se specifica in ce calitate. Dosarul e din 2016. Nu stiu ce poate fi, singurul lucru la care ma gandesc este un accident pe care l-am avut in august/septembrie anul trecut cand o biciclista a incercat sa traverseze pe bicicleta si am lovit-o. Politia a gasit-o pe ea vinovata si a fost nevoita sa isi plateasca spitalizarea si o amenda. Eu nu am avut nici o problema si am hotarat sa nu ii cer daune pe masina, am reparat-o din banii mei.
Se poate dupa atat timp sa mai fie ceva?
Exista posibilitatea ca acest lucru sa ma afecteze la inscrierea la o scoala militara pentru care m-am pregatit serios un an si am si investit foarte multi bani? In regulament se specifica: sa nu aibe dosar penal sau sa nu fie in curs de urmarire penala...
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 19:47, 29 Aprilie 2017
Mergeti linistit si ridicati dosarul. Va garantez ca daca era vorba ca sunteti suspect/inculpat intr-o cauza, parchetul nu s-ar fi sfiit sa va spuna verde in fata. De fapt , sunt obligati sa va spuna in ce calitate va cheama. Deci, daca nu e citatie in care sa scrie ca sunteti martor, suspect ori inculpat, chiar vor sa va dea niste hartii. Mergeti si luati-le, ca nu se intampla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - vatamare corporala - culpa comuna Alex84 Alex84 Buna ziua, Cu aproximativ o luna in urma am fost implicat intr-un accident auto soldat cu vatamare corporala. Conform politiei reiese culpa comuna (am ... (vezi toată discuția)
Am lovit un biciclist pe trecerea de pieton, sunt vinovat? marius.geleanu marius.geleanu In urma cu 2 luni, la o trecere de pieton nesemaforizata un biciclist (pe bicicleta) mi a iesit in fata, fiind pe prima banda, am mers cu viteza redusa, ... (vezi toată discuția)
Accident la 1 metru de trecerea de pietoni cu un biciclist kreps kreps La o trecere de pietoni s-a angajat in traversare, la 1 m de trecerea regulamentar marcata, un biciclist care se deplasa pe diagonala spre un refugiu ce ... (vezi toată discuția)