avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma pentru despagubiri rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma pentru despagubiri rca

Buna ziua , caut o firma specializata in despagubirile rca . Am fost victima unui accident rutier si asi vrea sa gasesc pe cineva care ar putea sa ma reprezinte in vederea despagubiri .
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:57, 30 Aprilie 2017
Va recomand sa va ocupati personal de dosarul de daune. In cazul in care nu puteti apelati la o persoana de incredere care, pe baza unei imputerniciri notariale, sa va reprezinte inteesele la societatea de asigurare si, eventual la alte institutii ale statului care au tangenta cu problema Dvs.ning.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni. care e procedura de obținere a daunelor? Trefan24 Trefan24 Buna seara, A-si dori si eu ajutor daca se poate, mama mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de catre un sofer neatent, soferul neacordand prioritate de ... (vezi toată discuția)
Utilizare polita rca pentru plata spitalizare daniela2craciun daniela2craciun Am o ruda implicata intr-un accident rutier care s-a soldat cu victime , fara avarierea masinii (absolut deloc) . Incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni ... (vezi toată discuția)
Despăgubire de la asigurare fără sa fac plângere vinovatului R.e.b.e.c.a.2.8. R.e.b.e.c.a.2.8. Buna ziua ! Am fost victima unui accident rutier eram pasager pe locul din dreapta am avut 8 zile de îngrijiri medicale, Nu vreau sa depun plângere penală ... (vezi toată discuția)