avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Am divortat recent.
Cat am fost casatoriti am luat un credit de nevoi personale, fara ipoteca. Eu sunt debitor iar fosta este codebitor. acum mai sunt de platiti 7000 euro. Fosta nu mai vrea sa plateasca nicio rata. Cum pot imparti ratele la banca. Atat eu cat si ea avem venituri care pot sustine plata ratelor integral.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
florinjalba, utilizator
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 14:33, 30 Aprilie 2017
Nu aveti cum. Ce puteti face ca sa nu va simtiti nedreptatit, la limita insa: Sa nu mai platiti nici dvs, banca sa inceapa executarea silita si sa vi se puna poprire ambilor, atat dvs cat si fostei sotii, pe venituri. Asa in mod sigur platiti amandoi si rambursarea se face mai rapid, de vreme ce fiecaruia dintre voi i se va trage lunar o rata intreaga (deci, in fiecare luna se vor achita 2 rate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata rate banci paull_negr paull_negr Am primit o somație de la o firma de recuperari! Motivul neplata ratelor,creditul este pe numele mamei iar eu sunt codebitor,am refuzat plata invocând ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar duncan duncan Acum doi ani am luat un credit ipotecar impreuna cu prietena mea ca si codebitor. Dupa un timp ne-am si casatorit.La aproape un an am divortat ea renuntand la ... (vezi toată discuția)