avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere succcesiune sau uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere succcesiune sau uzucapiune

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie;
- un cetatean fara mostenitori i-a facut mamei mele un testament ca dupa trecerea in nefiinta a acestuia mama sa culeaga intreaga sa avere. Cetateanul a murit, insa mama pe timpul vieti sale nu a deschis succesiunea, dar a platit taxele si impozitul pe teren catre stat.
Dupa moartea mamei mele platesc eu impozitul.
Imtrebare:
Cum pot eu sa intru in posesia terenului pe care platesc impozit si... ma folosesc de el?
Va multumesc anticipat
Singurul impediment depinde de cine poseda acele terenuri in prezent. In rest, la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu testamentul? glo glo am primit prin testament un imobil. acum ce ce m-a testata a murit. ce trebuie sa fac? unde merg sa iau in evidenta acel testament ? este testament olograf ... (vezi toată discuția)
Testamente lasate unui nepot. dreptul (partial sau deplin) al mostenitorului rezervatar grad i? Tetriss Tetriss Buna ziua Sunt singurul nepot (fiu al parintilor) in familie. Problema sta in felul urmator: Bunicii din partea mamei au decedat, dar ambii mi-au lasat ... (vezi toată discuția)