avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Minus gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Minus gestiune

La un control antifrauda am iesit cu gestiunea in minus,mai exact suma de 43.000 lei. Am fost chemat cu actele justificative. Am prezentat documente deteriorare marfa care nu se iau in calcul(eu omitand sa le trec in contabilitate). S-a calculat un impozit de plata de 5100 lei,actele fiind inaintate agentiei de inspectie fiscala. Ce se poate face si care pot fi urmarile. Precizez ca sunt I.I. si desfasor comert cu haine.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:31, 16 Mai 2017
Trebuie platit + dobanzi si penalizari...
Nu e cazul de altceva (evaziune..etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul CirocGoose CirocGoose Bună ziua, am o nelămurire privind aspectele pe care angajatorul meu ar trebuii sa le respecte. Acum 4 zile ar fi trebuit sa primesc remunerația, doar că ... (vezi toată discuția)
Marfa deteriorata - societate in faliment Doina B Doina B Buna ziua! O societate care intra in faliment are pe stoc marfuri deteriorate (mobila) in valoare de peste 70.000 lei. Deoarece nu corespund calitativ, ... (vezi toată discuția)