avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu angajatorul

Bună ziua, am o nelămurire privind aspectele pe care angajatorul meu ar trebuii sa le respecte. Acum 4 zile ar fi trebuit sa primesc remunerația, doar că in ultimele două zile a avut loc inventarul, pe lângă scuzele patronului și o întârziere de încă 2 zile, cred că va urma, nu am primit nimic. Iar în urma stocului au ieșit multe produse lipsă, sunt obligat să plătesc acest minus dacă eu pe acest magazin nu am semnat nici un act pentru gestiunea acestui magazin având in vedere că am fost transferat.

Paragraf: Pot sesiza Itm sau ANAF?
Paragraf 2: Nu există un spațiu sanitar și nici trusă de prim-ajutor.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 13 Februarie 2018
1. Pentru nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca puteti sesiza Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

2. Pentru nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul financiar-contabil, puteti sesiza ANAF - structura centrala Antifrauda
[ link extern ]

sau
Directiile Regionale Antifrauda
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme patron arab catalinvulcan2018 catalinvulcan2018 In luna martie,pe 19 mai exact,m-am angajat la o cafenea ,unde un arab era patron,acolo lucra si prietena mea,toate bune si frumoase pana pe 20 21 cand ... (vezi toată discuția)
Exploatare angajat Simona_Ola Simona_Ola Buna ziua, As vrea si eu sa aflu cui ma pot adresa in caz de \\"exploatare\\" a angajatului. Ideea principala este ca firma pentru care lucreaza o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru prestare servicii la "negru". anttonnio anttonnio Buna ziua, Care este institutia care poate primi o reclamatie, referitoare la o persoana fizica care presteaza servicii in domeniul constructiilor pentru care ... (vezi toată discuția)