avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara sunt angajat că șofer de taxi plan de 150 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara sunt angajat că șofer de taxi plan de 150 lei/zi,am ...

Buna seara sunt angajat că șofer de taxi plan de 150 lei/zi,am semnat un contract de munca de 8h dar angajatorul nu și-a respectat contractul,am verificat și cartea de munca nu a fost depusă decât de 2 ori într-un an de zile este normal?Conform CIM angajatorul ar trebui să respecte contractul semnat și să plătească cartea de munca la 8h așa cum este speculat in contract.Asa dar acesta nu respecta reguli contractuale ce trebuie sa fac in această situație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:10, 10 Decembrie 2024
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

2,. Nerespectarea legilor si a altor acte normative care regelementeaza activitatea financiar-fiscala poate fi sesizata la ANAF- Drirectia Regionala Antifrauda Fiscala
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul CirocGoose CirocGoose Bună ziua, am o nelămurire privind aspectele pe care angajatorul meu ar trebuii sa le respecte. Acum 4 zile ar fi trebuit sa primesc remunerația, doar că ... (vezi toată discuția)
Program de lucru diferit fata de contractul individual de munca Marceamarcea Marceamarcea Lucrez la o firma de paza cu progam de lucru de 24/48h insemnand 240 h pe luna fara liber, fara plata ore suplimentare, ore noapte, ore festive. Contractul ... (vezi toată discuția)
Probleme patron arab catalinvulcan2018 catalinvulcan2018 In luna martie,pe 19 mai exact,m-am angajat la o cafenea ,unde un arab era patron,acolo lucra si prietena mea,toate bune si frumoase pana pe 20 21 cand ... (vezi toată discuția)