avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inregistrarea video parcare hypermarket
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inregistrarea video parcare hypermarket

Buna ziua,

Am gasit masina cu portbagajul spart in parcarea unui hypermarket, insa cei de la paza au verificat camerele si sustin ca nu se vede nimeni venind la masina. Eu nu ii cred.
Am facut declaratii si la politie, etc.
Cum pot vedea si eu inregistrarea respectiva?
Cel mai recent răspuns: oana19_4ever , utilizator 19:21, 1 Mai 2017
Avand in vedere dispozitiile in vigoare privitoare la caracterul special al datelor stocate de sistemele de supraveghere,utilizarea si accesul la acestea sunt legal permise numai autoritatilor si persoanelor autorizate
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capac furat la masina - camera video disponibila alex_u_64 alex_u_64 Salut! Acum cateva zile am fost intr-un supermarket si mi-am lasat autoturismul in parcarea acestuia, parcare despre care ulterior am observat ca este ... (vezi toată discuția)
Montaj camere video de supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua as avea o intrebare, detin un PFA cu codul caen 9511 \"reparatii intretinere si etc pentru electronice\". stiu ca montajul de camere e putin cam ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac rost de inregistrarea video? (nu imi trebuie in proces) CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, o sa pun intrebarea direct pt ca sa nu pierdeti timpul si mai jos o sa relatez mai detaliat povestea pt. cei care ar fi interesati de detalii ... (vezi toată discuția)