avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie vecin

Buna ziua,doresc sa stiu ce masuri legale se pot lua impotriva unui vecin ce ma inunda cu buna stiinta (l-am anuntat de mai multe ori ca practic imi curge ca un izvor apa in baie dar de pomana,a facut reparatii provizoriu si de proasta calitate) de mai bine de 1 an.Baia mea arata jalnic si nu pot repara nimic pentru ca inca imi curge apa de fiecara data cand vecinul foloseste apa de la dus,de certat m-am saturat si vreau sa il actionez in instanta.
Postez si cateva poze(daca nu este permis postarea de poze va rog sa le stergeti):
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Astept un raspuns,va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2017
ionut_ciprian17, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut_ciprian17 , utilizator 19:51, 5 Mai 2017
draftacristi a scris:

.Ar putea si presedintele de asociatie impreuna cu administratorul sa-l oblige la remedierea situatiei...

In situatia existentei de litigii intre locatari,presedintele si administratorul de imobil nu detin obligatie legal prevazuta pentru a se implica pentru solutionare
Daca partile nu inteleg sa se respecte si sa solutioneze amiabil,interventia tertilor nu genereaza automat solutionarea
Problema poate fi fie la scurgerea cabinei fie la izolatia diafragmei verticale cu cea orizontala
=posibil sa se scurga apa de sub cabina care se infiltreaza la imbinarea tavanului cu peretele

Poate puteți sa răspundeți și cum poate președintele și administrația îl poate obliga sa repare , ținând cont ca defecțiunea nu este la partea comuna !
Presedintele sau administratorul de imobil nu detin compretenta sa solutioneze litigii existente intre locatari ,litigii generate de defectiuni ale instalatiilor individuale
Daca amiabil nu exista interes [pentru solutionare si daca pagubitul nu detine asigurare facultativa,are dreptul sa se adreseze instantei de judecata
Maine a zis ca aduce pe cineva sa repare,probabil iar improvizatie care tine putin,de Luni voi merge la administrator si o sa depun o reclamatie scrisa apoi o sa apelez la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie locuinta! lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Vecinii care locuiesc deasupra mea au inchiriat locuinta si au plecat din tara. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Defectiuni alexpato1 alexpato1 am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ... (vezi toată discuția)