avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... art. 201 NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

art. 201 NCPC

Conform art. 201 (2) NCPC, Intampinarea se comunica de indata reclamantului, care este obligat sa depuna raspuns la intampinare in termen de 10 zile de la comunicare. Paratul va lua cunostinta de raspunsul la intampinare de la dosarul cauzei.

Eu am calitatea de petent, iar partea adversa este intimat (politia)

In cazul de mai sus, reclamantul este petent, iar paratul este intimatul?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:17, 2 Mai 2017
Da,intr-adevar,petentul este reclamant iar paratul este intimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare timpuriu timpuriu am facut cerere reconventionala ,reclamanti /parati au facut intampinare la acesta cerere ( am vazut intampinare in dosar aflat la arhiva ) am primit citatie ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare marusca marusca Intr-un proces civil ,raspunsul la intimpinarea reclamantului il depun numai la instanta sau il comunic si reclamantului si il depun si la instanta ? (vezi toată discuția)
Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)