avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema masina Anglia cu acte retinute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema masina Anglia cu acte retinute

Va salut ,
Intampin o problema cu o masina exportata in romania ( eu locuiesc in uk ) am cumparat in Septembrie anul trecut o masina si nu am asteptat log book-ul ei.. sincer nici nu am crezut ca va face o diferenta la inscriere dat fiind faptul ca aici in uk nu face dovada ca act de proprietate a masinii. Se pot elibera multiple log book-uri ( carti ) pe orice nume la acelasi masina , ne-existand numere rosii si prostii la noi . Am dus masina in ro si acum m-am hotarat sa o inscriu.. dupa care am facut r.a.r. ul si toate actele in conformitate cu legile statului. Sa aflu acum la eliberarea numerelor ca masina nu are ultimul log book eliberat , si datorita acestui lucru ei imi rețin actele pentru verificari prin interpol si poate dura pana la 3 - 5 luni. Eu nu ma pot folosi de autoturism pe toata aceasta perioada , ( am vrut sa vand masina am si client :)) ) asigurare platita impozit platit.. adica mi se pare o aberatie. Ideea e ca as putea elibera un log book nou si sa il trimit in tara .. dar poate complic si mai tare lucrurile.. si ca sa ma fac inteles pana la final baiatul de la care am cumparat masina era trader si log book-ul era in numele fostului proprietar si nu am mai așteptat inca o sapt sa imi trimita log book-ul pe care trebuia sa il primească el pe numele lui , si nici eu nu am aplicat ptr unul pe numele meu :).
Ce sa fac ? Cine ar putea sa imi dea un sfat ? Am mai patit asa cu o masina de austria acum 7 ani mi-au retinut actele vreo 6 luni ptr verificari prin interpol dupa care mi-au dat actele si si-au cerut scuze.. dar mna masina a fost inutilizabila pe toata aceasta perioada.. si NU figura ca furata sau cu probleme, ca si asta de fapt.

Alte discuții în legătură

Recuperare certificat de inmatriculare retinut pentru numere neconforme Nike_27 Nike_27 Buna ziua, As avea si eu nevoie de ajutorul dumneavostra.... pe data de 22.11.2012 am cumparat un Opel Astra g din 2002 adus din Olanda, cu numere de ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare autoturism - rar făcut, documente oprite de biroul de înmatriculări croco_madness croco_madness va salut ! in septembrie anul trecut am cumparat o masina din Londra ( locuiesc in Londra ) si am mers cu ea pe roti acasa. in iunie anul curent am hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)