va salut !
in septembrie anul trecut am cumparat o masina din Londra ( locuiesc in Londra ) si am mers cu ea pe roti acasa. in iunie anul curent am hotarat sa inscriu masina pe ro . In momentul in care am cumparat masina nu am trimis la schimbat numele pe logbook-ul masinii ( talon ) insa am trimis formularul de export catre dvla uk cum ca masina e pe mine si va fi scoasa din tara. La inmatriculare totul ok, rar efectuat trecut cu brio numere de inmatriculare facute tot.. si când sa merg sa ridic numerele imi retine tot pe motiv ce pe logbookul pe care il am nu e numele meu. ( am mai inscris o masina asa si nu a fost problema ) plus ca logbook-ul nu e dovada de proprietate scrie mare pe el. au retinut actele acum aproape 4 luni si au spus atunci ca va dura 3 luni . acum spun de 1 an. timp in care trebuie sa scot numere rosii lunar pe banii mei .
sa aplic pentru un logbook nou aici in Londra si sa il trimit in ro ? e legal?
unde sa sun sa ma interesez ? in romania nimeni nu stie nimic...
ii pot da in judecata pentru ingradirea dreptului de folosinta a bunului meu ? sau ce as putea face?
Va confruntati cu situatie delicata si complexa datorata pe de o parte de vidul legislativ si pe de alta parte de dezinteresul autoritatilor
Cunosc speta identica care a fost solutionata dupa 8 ani de instanta