avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fără plată
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fără plată

Bună ziua, lucrez la o firma cu o normă de 8 ore și la o alta firma cu o normă de 2 ore cu contracte pe perioada nedeterminata. Sunt însărcinată și am probleme cu sarcina și am avut mai multe concedii medicale . In cazul in care nu mai pot beneficia de concediu medical pot sa îmi iau concediu fara plată la firma cu 8 ore ? Vreau să știu dacă îmi iau concediu fara plată dacă afectează indemnizația pentru creșterea copilului ? Daca da as putea să depun dosarul pentru indemnizație la firma cu 2 ore ? Vă mulțumesc. Cu stima Gunache Ana Maria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 2 Mai 2017
Puteti sa va luati CFP la oricare din cei doi angajatori ...perioada de CFP poate afecta acordarea indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dupa concediu fara plata? anidaz anidaz Buna seara . Situatia mea se prezinta in felul urmator: lucrez in invatamant cu norma intreaga de 14 ani, si ca lucrator comercial de 6 luni, cu jumatate de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil iliba iliba Buna seara! As avea si eu o intrebare. Sunt titularul unei institutii de invatamant superior. Pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca am semnat un ... (vezi toată discuția)