avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contract de munca in revisal-pentru CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contract de munca in revisal-pentru CCC

Hristos a inviat !

Am o mica neclaritate , avand in vedere faptul ca la o salariata perioada de concediu cod 08 ( sarcina si lauzie) se termina pe data de 30.04.2017, iar 01.05.2017 este zi libera legal, eu ar trebui sa transmit suspendarea contractului de munca pentru CCC pe perioada 02.05.2017 pana cand face copilul 2 ani ?
Sau data de inceput suspendare ramane normal, a doua zi dupa terminarea concediului , in cazul meu 01.05.2017 .

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CATALENA , utilizator 08:24, 3 Mai 2017
Data suspendarii c.i.m. = 01.05.2017

Transmiterea suspendarii in REVISAL se poate face in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data suspendarii c.i.m.

Multumesc frumos pentru detalii :)

O zi buna sa aveti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pentru a intra in cic Dafina M Dafina M Buna ziua, avem o salariata care a fost in concediu de maternitate de 42 de zile pana in data de 04.03.2013. Concediul medical l-a adus astazi la unitate.Cum ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu dupa concediu medical sarcina si lauzie CraciunGeorgiana CraciunGeorgiana Buna ziua, O persoana beneficieaza de concediu medical cod 08 (sarcina si lauzie), la 01.07.2015 nu i s-a modificat salariul deoarece contractul de munca se ... (vezi toată discuția)