avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de mandat administrare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de mandat administrare firma

contractul de administrare firma (mandat), unde se declara si ce termene sunt?
~ Conținut șters la cerere ~
Daca puneti astfel de intrebari din care nu se intelege mare lucru ... Incerc sa va raspund cu speranta ca am nimerit-o.
Contractul de mandat nu se declara nicaieri. Schimbarea administratorului unei societati comerciale trebuie inscrisa la Registrul Comertului in termen de 15 zile de la data modificarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu doi ascociati unul decedat carmensita35 carmensita35 Ma confrunt si eu cu o problema...am un srl in care mai am un asociat care intre timp a decedat...mostenitori au ramas copii si sotul femeii care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu camypos camypos Va rog sa ma ajutati intr-o problema ciudata: sotul meu si cu mine detinem in proprietate un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme, cu contract inregistrat ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator condorvb condorvb Care este procedura demisiei unui administrator intr-o societate SRL precum si rezilierea acestei functii in cazul in care actionarii nu sint de acord cu ... (vezi toată discuția)