avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de mandat administrare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de mandat administrare firma

contractul de administrare firma (mandat), unde se declara si ce termene sunt?
~ Conținut șters la cerere ~
Daca puneti astfel de intrebari din care nu se intelege mare lucru ... Incerc sa va raspund cu speranta ca am nimerit-o.
Contractul de mandat nu se declara nicaieri. Schimbarea administratorului unei societati comerciale trebuie inscrisa la Registrul Comertului in termen de 15 zile de la data modificarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicitul administratorului e reprezentant conventional sau legal? aidu aidu societatea are un administrator. acest administrator, cetatean strain, imputerniceste un cetatean roman, cu procura generala, pt administrarea firmei. 1. ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator srl crysenc21 crysenc21 Buna seara, Daca unui administrator al unui SRL urmeaza sa ii expire mandatul (avusese un mandat de 3 ani) dar prin AGA tot acesta va fi ales cu puteri ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)