avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face succesiunea doar cu proces verbal fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face succesiunea doar cu proces verbal fara titlu proprietate?

Buna seara!am si eu o problema bunicul meu a murit de 3 luni si vrem sa deschidem succesiunea dar pe lângă titlu de proprietate mai avem si alte terenuri doar pe proces verbal de punere in posesie.am fost la un notar si a zis ca nu se poate face nimic si fara o adeverință de punere in psesie de la primărie.am fost la primărie si mi-au zis ca nu se poate să-mi dea ca o sa pierd acele terenuri si m-au dat afara.țin sa menționez ca acele procese verbale sunt semnate de primarul actual, de secretar si de inca cineva din primărie.va rog ajutati-ma mulțumec
Cel mai recent răspuns: Alex savu , utilizator 10:38, 19 Mai 2017
Buna seara,
Va trebui sa va adresati primariei cu o cerere scrisa inregistrata cu numar de inregistrare sau transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Daca nu va raspund sau raspunsul NU VA MULTUMESTE va adresati instantei de contencios administrativ.
Puteti sa dezbateti succesiunea pentru ce aveti acum pe titluri si, ulterior, sa faceti o suplimentare a masei succesorale.
Dar am câștig in instanță?ei sunt obligați sa îmi elibereze mie adeverință sau este totul la latitudinea primăriei?mulțumesc frumos
buna seara,
Din cate inteleg, fiind mostenitor si avand acel inscris, DA, sunt obligati!
Mii de mulțumiri
Am vb cu un secretar de primărie si mi.a zis sa caut anexa 1,2,3 de la fond funciar pitești prefectura Argeș ca scrie acolo mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate neemis si scuccesiunea ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua Ar trebui,in scurt timp, sa facem succesiunea dupa socrul meu care are o Adeverinta de la o primarie pentru niste terenuri agricole.Nici pana azi ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie proces verbal de punere in posesie cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Am mostenit un teren (in indiviziune cu alti mostenitori) pentru care exista titlul de proprietate insa procesul verbal de punere in posesie e ... (vezi toată discuția)
Succesiune DARSHAN DARSHAN Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)