Buna seara!am si eu o problema bunicul meu a murit de 3 luni si vrem sa deschidem succesiunea dar pe lângă titlu de proprietate mai avem si alte terenuri doar pe proces verbal de punere in posesie.am fost la un notar si a zis ca nu se poate face nimic si fara o adeverință de punere in psesie de la primărie.am fost la primărie si mi-au zis ca nu se poate să-mi dea ca o sa pierd acele terenuri si m-au dat afara.țin sa menționez ca acele procese verbale sunt semnate de primarul actual, de secretar si de inca cineva din primărie.va rog ajutati-ma mulțumec
Buna seara,
Va trebui sa va adresati primariei cu o cerere scrisa inregistrata cu numar de inregistrare sau transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Daca nu va raspund sau raspunsul NU VA MULTUMESTE va adresati instantei de contencios administrativ.
Puteti sa dezbateti succesiunea pentru ce aveti acum pe titluri si, ulterior, sa faceti o suplimentare a masei succesorale.
Succesiune
DARSHAN
Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)