avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul copilului

Sunt in proces de divort.
Sotul meu nu imi mai permite accesul in locuinta,domicililiul meu nu este acolo,își da copilul afara din casa si nu il lasa sa își termine anul scolar, pe motiv ca vrea sa se razbune.Are accest drept?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:40, 3 Mai 2017
Aici nu este vorba de drepturi părinteşti. Nici un părinte nu are "dreptul" de a-şi da afară copilul din casă. Situaţia Dvs. nu prea este clară. Unde anume locuiţi? În alt oraş? Copilul de ce a rămas la tată? Şi cum adică îl dă afară din casă? Unde-l trimite, în stradă?
Ce varsta are copilul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi ContSters230320 ContSters230320 Buna ziua.Am incheiat procesul de divort unde fostul sot are un program de vizita stabilit,problema este ca baiatul in varsta de aproape 9 ani nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor!!! JAKY JAKY eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam din motive de neintelegere ca intre sot si sotie relatia noastra a devenit doar o prietenie dragoste nu ... (vezi toată discuția)