avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt ...sunt disperat va rog ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt ...sunt disperat va rog ajutor

uf'..sunt agitat rau nici nu stiu cum sa incep....

un fost prieten fura un laptop..in timp ce persoanele pagubite..sunt la mine acasa...eu stiam de la inceput ca o sa fure in timp ce persoanele sunt la mine acasa...dar nu lam' luat in serios...el asa a facut ...a furat laptopu'..ziua urmatoare neau ridicat politistii si am mers la sectie.....in declaratia de acolo...am scris ca nu stiu nimic de ce a facut fostul meu priten el fiind si recidivist..

intre timp el ma furat si pe mine de o camera digitala...si sunt chemat la proces in calitate de parte vatamata..:|....totul sa intamplat atat de repede nu am putut sal' opresc nici nul' luasem in serios...si cand mam' pomenit cu laptopu' si cu el la usa parca ma traznit fulgeru':|smile.gif....

..vreau sa va intreb va rog frumos....

daca se afla ca eu am stiut de toata magaria asta...:|..ce pot patii in cel mai rau caz:|..am 16 ani si ma tem pentru viata mea....nu am mai avut nici un fel de probleme cu politia pana acu'....e prima abatere...rog seriozitate in raspunsuri multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:25, 24 Septembrie 2009
da..am cam inteles ...domnul lascoschi ma lamurit in cam' toate posturile dumnealui si ii multumesc...:D

e normal sa fiu speriat.....nu am mai avut experiente de genu'...

am vorbit ieri cu un avocat...nu l-am luat deocamdata sa ma apere...

mi-a spus ..ca nu pot face inchisoare in orice s-ar intampla in acest caz....

in cel mai rau caz imi da cu suspendare adica imi face doar cazier..si la prima abatere fac inchisoare....

corect?
Domnule "minor de 16 ani" ...in niciun caz nu vei face inchisoare acum, si ptr acest caz, observ ca acest lucru te sperie, cu toate ca erai f aproape ...nu este cazul sa mai fac precizari legale dar...sper insa, sa-ti fie invatatura de minte....
succes in viata legala...
da...acest lucru ma speria...deoarece credeam ca o sa fac inchisoare...

dar acum numai am nicio' problema cand am aflat ca orice s-ar intampla nu am cum sa fac inchisoare

mi-am invatat lectia...

multumesc tuturor
Niciodata nu se stie cand va face cineva inchisoare.
Si noi va multumim.
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati ! ContSters68188 ContSters68188 Acum 8 luni am fost implicat in 3 spargeri auto ....fiid doar prezent deoarece cel care le sparge era cel mai bun prieten al meu ...sunt minor ....acum am 17 ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Furt de benzina,pentru prima data ,urgent va rog astept un raspuns ,imi pierd controlul ContSters128371 ContSters128371 dar nu inteleg de ce cei de la politie au spus a doua zi,ca nu este necesar avocat si sa stea linistit ca in cel mai rau caz va primi amenda,deci nici macar ... (vezi toată discuția)