uf'..sunt agitat rau nici nu stiu cum sa incep....
un fost prieten fura un laptop..in timp ce persoanele pagubite..sunt la mine acasa...eu stiam de la inceput ca o sa fure in timp ce persoanele sunt la mine acasa...dar nu lam' luat in serios...el asa a facut ...a furat laptopu'..ziua urmatoare neau ridicat politistii si am mers la sectie.....in declaratia de acolo...am scris ca nu stiu nimic de ce a facut fostul meu priten el fiind si recidivist..
intre timp el ma furat si pe mine de o camera digitala...si sunt chemat la proces in calitate de parte vatamata..:|....totul sa intamplat atat de repede nu am putut sal' opresc nici nul' luasem in serios...si cand mam' pomenit cu laptopu' si cu el la usa parca ma traznit fulgeru':|smile.gif....
..vreau sa va intreb va rog frumos....
daca se afla ca eu am stiut de toata magaria asta...:|..ce pot patii in cel mai rau caz:|..am 16 ani si ma tem pentru viata mea....nu am mai avut nici un fel de probleme cu politia pana acu'....e prima abatere...rog seriozitate in raspunsuri multumesc frumos
Domnule "minor de 16 ani" ...in niciun caz nu vei face inchisoare acum, si ptr acest caz, observ ca acest lucru te sperie, cu toate ca erai f aproape ...nu este cazul sa mai fac precizari legale dar...sper insa, sa-ti fie invatatura de minte....
succes in viata legala...