avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in acelasi timp si IF?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in acelasi timp si IF?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie,
Am un PFA pot sa am in acelasi timp si IF.In OUG 44/2008 am inteles ca da cei de la ORC spun ca e nevoie sa inchid PFA pentru a deschide IF
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:15, 3 Mai 2017
Nu:

Art. 19. - (1) PFA îşi desfăşoară activitatea folosind în principal forţa de muncă şi aptitudinile sale profesionale. Ea nu poate cumula şi calitatea de întreprinzător persoană fizică titular al unei întreprinderi individuale.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2017
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca intreprindere individuala e obligatoriu sa am angajati? koho83 koho83 buna ziua de curand mi-am infiintat o intreprindere individuala si am o nedumerire.trebuie sa ai neaparat un angajat sau se poate si fara?multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala (2008) - ce implica realmente amelie11 amelie11 Am citit si rascitit legea aparuta in 2008 referitoare la PFA-uri, intreprinderi individuale si IF-uri, dar am inca neclaritati si nu gasesc nicaieri ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit transformat in ii ? cris2279 cris2279 Buna ziua, Se poate transforma un PFA cu norma de venit in II, cu pastrarea sumei de la norma de venit? (vezi toată discuția)