avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... despre pensionarea pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

despre pensionarea pe caz de boala

Buna ziua.Am primit de curand decizia de pensionare cu grad de handicap 3 iar eu am o vechime pe cartea de munca de aprox.8 ani si varsta de 48 de ani.V-as ruga frumos sa-mi spuneti cat mi s-ar cuveni cu aproximatie?exista pensie minima de la care se pleaca cu calculul?Va multumesc anticipat.O zi buna sa aveti
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:21, 3 Mai 2017
Nu exista pensie de handicap 3
Poate vorbiti de pensie de invaliditate gradul III
aveti mare dreptate.Este vorba de pensie de invaliditate gradul 3.
Se va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 520 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensie pentru handicap gr iii ,am 57 ani ... eugen1966 eugen1966 Am primit decizia de pensie pentru handicap gr III ,am 57 ani (femeie) si am pe decizie ca ani de cotizare 14 ani 10 luni si 7 zile ani de contributie ,pe ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul 2 carla1968 carla1968 Buna ziua, Am 49 ani și 4 luni ,am primit decizia de pensionare invaliditate de gradul 2 . Am lucrat 23 de ani ( cu perioada in care am fost in șomaj) . As ... (vezi toată discuția)