avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate gradul 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate gradul 2

Buna ziua,
Am 49 ani și 4 luni ,am primit decizia de pensionare invaliditate de gradul 2 . Am lucrat 23 de ani ( cu perioada in care am fost in șomaj) . As dori sa știu cu aproximație ce pensie de invaliditate voi avea . Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
carla1968, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:14, 31 Ianuarie 2018
Spuneti ca ati primit decizia.
In decizie se precizeaza cat este pensia.
M-am exprimat greșit . Am primit decizia medicală de pensionare .

carla1968 a scris:

Buna ziua,
Am 49 ani și 4 luni ,am primit decizia medicală de pensionare invaliditate de gradul 2 . Am lucrat 23 de ani ( cu perioada in care am fost in șomaj) . As dori sa știu cu aproximație ce pensie de invaliditate voi avea . Mulțumesc

Nu va poate spune nimeni cat va fi cuantumul pensiei.
Se poate spune doar ca nu veti primi mai putin de 520 de lei-indemnizatia minima pentru pensionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensionarea pe caz de boala costel01 costel01 Buna ziua.Am primit de curand decizia de pensionare cu grad de handicap 3 iar eu am o vechime pe cartea de munca de aprox.8 ani si varsta de 48 de ani.V-as ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate ? Eliana19 Eliana19 Buna ziua Va rog mult spuneti mi cum se calculeaza pensia de invaliditate gr 3 in conditiile: mama mea este nascuta in decembrie 1959 are vechime in munca 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate Crush35 Crush35 Buna ziua ma iertati ca va deranjez am reusit sa fac cu chiu cu vai o pensie de invaliditate anul acesta acum vreo doua luni, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ... (vezi toată discuția)